Košarica
 ()

Rukovanje i skladištenje u prostorijama radionice

Poboljšanje produktivnosti i učinkovitosti u pogonu kroz rukovanje i skladištenje

Povećanje produktivnosti i učinkovitosti u pogonu

Jeste li razmišljali o tome da rukovanje i skladištenje u proizvodnji učinite učinkovitijima? Korištenje radioničkog namještaja i teških kolica nije samo isplativo, već također povećava produktivnost i poboljšava uvjete rada.

S logističke točke gledišta, svakako je preporučljivo. Dopustite da vam pokažemo zašto!

Skladištenje

Metalobox ormari s kutijama nude učinkovito rješenje za pospremanje alata ili drugih sitnih dijelova na organiziran način i na jednom mjestu. To osigurava da su vam pri ruci kada su potrebni i da ih je lako pronaći. Naši EXPERT ormari za pohranu s kutijama rješenje su za nered i pomoć kod organizacije.

Ako trebate pohraniti teške stvari, STRONG ormari su izvrsna alternativa, pravi robusni, profesionalni alati prilagođeni uvjetima pogona. Ovi su ormarići napravljeni da budu pouzdani, izdržljivi suputnici čak i za najteže poslove.

Postoje neka radna područja gdje korišteni alati zahtijevaju dodatnu dubinu ili širinu opcija za pohranu (link za opcije pohrane: članak na blogu Odabir pravog sustava polica). Proizvodi iz našeg asortimana polica posebnih dimenzija zadovoljavaju sve te potrebe. Zahvaljujući svojoj dubini, DEEP ormari za pohranu mogu primiti velike kutije i sanduke.

Program POISON zadovoljava propise za skladištenje kemikalija, boja, otrovnih tvari i siguran je zahvaljujući robusnom dizajnu i zaključavanju u 3 točke. Perforacije u kutovima vrata osiguravaju povećanu ventilaciju, a police za zadržavanje nude dodatnu zaštitu.


Rukovanje

Fizički prijevoz robe s jednog mjesta na drugo je iscrpljujući zadatak. Korištenje skladišnih ručnih kolica povećava ne samo mobilnost, već i produktivnost. Ako možete premjestiti opremu, uvijek vam je pri ruci, lako se vraća na mjesto nakon upotrebe i ne gubite vrijeme na kraju dana na pakiranje ili selidbu naprijed-natrag tijekom dana.

Kada su u pitanju ormarići u Hrvatskoj, mi smo prva tvrtka koja većini padne na pamet, ali rado preporučujemo naše druge proizvode, jer za sve njih predstavljamo strast i stručnost koja je - vjerujemo - prikazana u konačnom rezultatu. Tijekom proteklih 25 godina uvijek smo težili stalnom poboljšanju naših proizvoda i usluga kako bismo ih učinili najpraktičnijim za naše kupce.

Za još korisnih savjeta potražite nas na Facebooku ili pregledajte našu ponudu!