Košarica
 ()

2023/09/06

4 savjeta za odabir prave police

Učinkovitije korištenje prostora pomoću polica

Upravljanje prostorom u najboljem izdanju - vodič koji će vam pomoći pronaći savršenu policu

Jeste li se ikada zapitali kako biste mogli biti učinkovitiji s rasporedom polica i skladištenja u svom radnom prostoru općenito? Ili je možda polica koja odgovara stilu i izgledu ureda ono što želite? U trgovinama je dostupan širok izbor industrijskih i uredskih polica, ali prije nego što odaberete, uvijek je vrijedno razmotriti čimbenike kao što su težina, veličina, količina i raspoloživi prostor za opremu koju želite pohraniti.

1. Težina opreme koja se skladišti

Skladišne police za radionice i skladišta moraju izdržati dodatna opterećenja od nekoliko stotina kilograma. Glavni argument u korist naših RACK metalnih polica je praktičnost koju mogu ponuditi svojim korisnicima. Naš stabilniji proizvod RACK 2000/400, sa svojih 750 kg nosivosti, dizajniran je za maksimalnu iskoristivost i neće razočarati ni u jednom području, bilo da ga želite koristiti za arhiviranje ili za pohranu alata i opreme u radionici. Nudimo posebnu verziju za regale za gume. Za laganu uredsku opremu i skladištenje u mapama isplati se uštedjeti i nema potrebe kupovati tešku policu.


2. Količina i veličina predmeta

Neki predmeti zahtijevaju posebna rješenja za pohranu. Za velike veličine najbolji je izbor naš RACK 2000/500 sa svojih 520 mm dubine. Ako trebate pohraniti velike količine, uzmite u obzir ne samo težinu, već i trebate li duboku policu ili manje duboku. Imamo tri dubine, odaberite onu koja najbolje odgovara vašim potrebama!

3. Značajke prostora

Beskorisno je razmatrati veličinu i količinu skladišnog prostora koji želite ako je raspoloživi prostor malen. Bit će teško upravljati bez obzira na veličinu prostora na policama. Iako preporučujemo uzak namještaj koji štedi prostor za uske prostore, iznimno visoke police najbolji su način da maksimalno iskoristite prostor ako imate veliku zidnu površinu. Je li izgled važan? Za ured odaberite elegantniju, bijelu varijantu koja je posebno prikladna za odlaganje laganih stvari.

4. Mobilnost

Preporuča se razmotriti jednostavnost pomicanja polica ako ih je potrebno premjestiti za pohranu druge opreme. Dostupne su police s vijcima, a na tržištu postoje i police koje se mogu lako rastaviti i ponovno sastaviti s dizajnom bez vijaka. Drugi važan aspekt je da se visina polica može lako prilagoditi. To treba uzeti u obzir pri odabiru.


Ured ili radni prostor trebaju biti funkcionalni i laki za upravljanje kako biste stvorili sigurno i učinkovito radno okruženje u kojem se osjećate ugodno. S pravom vrstom polica i svrhovitim dizajnom možete maksimalno povećati kapacitet skladištenja. Tijekom proteklih 25 godina uvijek smo težili stalnom poboljšanju naših proizvoda i usluga kako bismo ih učinili najpraktičnijim za naše kupce.

Bilo da tražite industrijske ili uredske police, sigurno ćete ih pronaći ovdje - uložite u budućnost svoje tvrtke već danas!